08 - 124 115 65

Skönhetssalong Stockholm

Vill du synas här?

dermapen sodermalm

Skönhetsbehandlingar i Stockholm


Vi erbjuder ett brett utbud av skönhetsbehandlingar i Stockholm. Vi har allt från PRP-hår, PRP-hud, Botox och fillers till dermapen och profhilo. Våra kunder är viktiga för oss och vi tar alltid tid att säkerställa att de får den bästa upplevelsen med hjälp av våra omfattande skönhetsbehandlingar. Vi använder endast toppmodern utrustning och de bästa teknikerna inom skönhetsindustrin.

Vi erbjuder PRP-hår för att hjälpa till att förbättra hårets kvalitet, tjocklek och utseende. Vi använder ett avancerat läkemedelsbehandlingssystem som stimulerar hårväxt och förbättrar utseendet på din håruppsättning.
Vårt PRP-hudbehandlingstjänster är designade för att ge dig en naturlig och förbättrad utseende. Vi injicerar plasma in i din hud, som är rik på blodplättar som är viktiga för att stödja läkning och stimulera cellförnyelse. Detta kan ge dig en jämnare, förbättrad och frisk hudton.


Botox & fillers är procedurer som används för att minska rynkor och linjer på ansiktet. Botox injiceras direkt i musklerna, vilket orsakar en avslappning och minskning av rynkor. Fillers är ett fillermaterial som injiceras direkt i huden. De är utformade för att hjälpa till att ge volym och lyfta områden som har försvunnit på grund av ålder eller solskador.

Vi använder också Dermapen, som är en avancerad teknik för att stimulera hudens läkningsprocesser genom mikronålstimulering. Det används för att reducera ålderstecken såsom rynkor, fina linjer och pigmentering.
Slutligen erbjuder vi Profhilo som stimulerar hudens läkningsprocess och förbättrar dess struktur. Det används också för att reducera rynkor och linjer.


Oavsett vilken typ av skönhetsbehandling du letar efter, kan vi hjälpa dig att uppnå dina estetiska mål. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen och resultatet som du önskar. Kontakta oss idag för mer information om våra skönhetsbehandlingar i Stockholm!


Trots att det finns många skönhetsbehandlingar som är tillgängliga, är det viktigt att förstå att de inte är en ersättning för rutinmässiga hudvårdsprodukter. För bästa resultat rekommenderar vi att kombinera skönhetsbehandlingar med en hudvårdsrutin som inkluderar renande och fuktgivande produkter.


Om du är osäker på vilka skönhetsbehandlingar som passar bäst för dig, är du välkommen att kontakta oss. Vi har ett team av erfarna skönhetsexperter som gärna hjälper dig att hitta den bästa lösningen.

Kom ihåg – skönhetsbehandlingar i Stockholm är ett bra sätt att få tillbaka glöden och konfidensen som du har letat efter! Kontakta oss idag för att boka din behandling. Vi ser fram emot att hjälpa dig på din väg mot ett nytt och förbättrat jag.
Det finns en rad olika skönhetsbehandlingar som kan hjälpa dig att återställa din ungdomliga glöd. Vi erbjuder flera avancerade tekniker som är utformade för att ge dig bästa möjliga resultat. Vi kan till exempel erbjuda hudföryngringstekniker som laser, radiofrekvens och IPL-fotoföryngring.

Våra skönhetsbehandlingar i Stockholm

PRP-hårbehandling

PRP-hårbehandling är en avancerad teknik som används för att stimulera hårväxt och förbättra ditt hårs utseende. Vi injicerar plasma, rik på blodplättar, direkt i ditt hår, för att stimulera ny hårväxt och återställa ljuset till din håruppsättning. Med våra PRP-hårbehandlingar kan du förbättra kvaliteten, tjockleken och utseendet på ditt hår och återhämta din ungdomliga glöd.

PRP-hudbehandlingar

Vi använder PRP-hudbehandling för att reducera rynkor, linjer och andra tecken på åldrande. Vårt plasma, som är rikt på blodplättar, injiceras direkt i huden för att stimulera läkning och cellförnyelse. Detta ger en jämnare, förbättrad och frisk hudton.

Botox

Botox och fillers är ett populärt val för att minska rynkor och linjer på ansiktet. Vi injicerar Botox direkt i musklerna, vilket orsakar en avslappning och minskning av rynkor

Fillers

Fillers är ett fillermaterial som injiceras direkt i huden för att ge volym och lyfta områden som har försvunnit på grund av ålder eller solskador.

Dermapen

Dermapen är ett avancerat verktyg som används för att stimulera hudens läkningsprocesser. Det kan också reducera rynkor, fina linjer och pigmentering.

Profhilo

Profhilo är en avancerad hudföryngringsteknik som stimulerar hudens läkningsprocess och förbättrar dess struktur. Det kan användas för att reducera rynkor och linjer samt ge volym till områden som har försvunnit.
Med alla dessa skönhetsbehandlingar kan du uppnå ett nytt och förbättrat jag! Om du letar efter en skönhetssalong i Stockholm, tveka inte att kontakta oss. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hjälpa dig att uppnå dina estetiska mål.
Kontakta oss idag för mer information eller boka din skönhetsbehandling i Stockholm! Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina skönhetsmål.

Hudproblem och skönhetsbehandlingar av certifierad personal

Vår certifierade personal som kan hjälpa dig med dina hudproblem. Vi erbjuder många olika typer av skönhetsbehandlingar, såsom laserbehandlingar, radiofrekvenstekniker och IPL-fotoföryngring. Vi använder de senaste teknikerna och den bästa utrustningen som finns tillgänglig för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat.
Våra skönhetsbehandlingar inkluderar även anti-agingprocedurer som Fraxel och Kybella, såväl som mesoterapi för att stimulera hudens läkningsprocesser. Vi använder också avancerade lasertekniker för att reducera rynkor, fina linjer och pigmentering.

Vi erbjuder även många olika typer av ansiktslyftningar som kan ge dig ett fräschare utseende och förbättra din hy. Vi kan även hjälpa till med att behandla akne, hyperpigmentering, solskador och håravfall.
Vår erfarna personal är utbildad i att behandla alla typer av hudproblem. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen och resultatet som du önskar.

Kontakta oss idag för mer information om våra skönhetsbehandlingar i Stockholm!
Vi erbjuder kostnadsfri konsultation så att vi kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för din hud. Vi kommer att anpassa våra skönhetsbehandlingar efter dina unika behov och mål.

Hemligheten Bakom Fillers I Haka

Hemligheten Bakom Fillers I Haka

Att omfamna skönhet och självkänsla har blivit en integrerad del av dagens samhälle. En aspekt som har fått ökad uppmärksamhet är ansiktskonturering, och en populär metod för detta är användningen av fillers i hakan och hakspets. Denna teknik har blivit en trend bland...

läs mer
Så främjar PRP-behandling hår hårtillväxt

Så främjar PRP-behandling hår hårtillväxt

Håret är en viktig del av vår identitet och självförtroende, men för många kan hårförtunning och håravfall vara en frustrerande verklighet. Det finns många produkter och behandlingar på marknaden som lovar att återställa håret, men en innovativ och naturlig metod som...

läs mer
5 frågor och svar om skönhetsbehandlingar

5 frågor och svar om skönhetsbehandlingar

Vi på Skönhetsbehandling i Stockholm på skönhetsklinik är specialiserade inom området skönhet & hälsa och har ett brett utbud av behandlingar inom hudvård och injektionsbehandlingar. Vi har samlat information om de vanligaste frågorna som vi får från våra kunder:...

läs mer

Kontakta oss!

Välkommen till skönhetssalong Stockholm! Kontakta oss vid frågor & funderingar.

Telefon: 010 – 000000

E-post: Skicka epost