08 - 124 115 65

Skönhetssalong Stockholm

Vill du synas här?

fillers stockholm

5 frågor och svar om skönhetsbehandlingar

Vi på Skönhetsbehandling i Stockholm på skönhetsklinik är specialiserade inom området skönhet & hälsa och har ett brett utbud av behandlingar inom hudvård och injektionsbehandlingar. Vi har samlat information om de vanligaste frågorna som vi får från våra kunder:

Vilka typer av skönhetsbehandlingar erbjuder ni?

Vi erbjuder hudvårds- och injektionsbehandlingar som alla är säkra, effektiva och anpassade efter dina behov. Vi har experter på området som kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för just din hudtyp.
Är resultaten permanenta?
Ja, behandlingarna ger oftast långvariga resultat. Det finns dock några undantag som måste följas upp med jämna mellanrum för att bibehålla ett hälsosamt och fräscht utseende.

Hur lång tid tar det innan jag ser resultat?

Resultat på vissa behandlingar kan ses direkt efter proceduren, medan andra tar upp till ett par veckor för att se full effekt.
Vilka är riskerna?
Riskerna för skönhetsbehandlingar som utförs på vårt klinik är minimala. Vi använder endast säkra och godkända produkter och all behandling sker under överinseende av professionella medicinska experter.

Kan jag få priser och mer information?


Ja, vi erbjuder ett brett sortiment av skönhetsbehandlingar som är anpassade till dina behov och budget. För att få en bra uppfattning om vad som passar just dig, kan du kontakta oss så guidar vi dig igenom hela processen.
Vi på Skönhetsbehandlingar Stockholm hjälper dig gärna med frågor som rör skönhet och hälsa, så kontakta oss idag om du vill veta mer. Vi ser fram emot att hjälpa dig på bästa sätt!


Vilka är fördelarna med injektionsbehandlingar?

Injektionsbehandlingar är en säker och effektiv metod som kan användas för att uppnå ett friskare, yngre utseende. Dessa behandlingar kan förbättra ansiktskonturer, ta bort fina linjer och rynkor, eliminera mörka kretsar runt ögonen, reducera porernas storlek samt ljusa upp oönskade pigmenteringar.
Injektionsbehandlingar kan också användas för att hjälpa till att lösa specifika hudvårdsproblem som akne eller rosacea. Behandlingarna tar inte mycket tid och ger snabba resultat, så du kan känna dig friskare och yngre på bara några få minuter.

Hur kan jag boka en tid för skönhetsbehandlingar?


Bokning av tider för skönhetsbehandlingar görs lätt och smidigt på vår hemsida. Boka din tid redan idag så hjälper våra professionella medicinska experter dig att hitta den bästa lösningen för just din hudtyp.
Du kan också besöka oss på vår klinik i Stockholm, eller kontakta oss om du har frågor som rör skönhet och hälsa. Vi ger dig gärna råd baserat på dina individuella behov, så att du kan förstå de olika alternativen som finns tillgängliga.
Kan jag ta ut min skönhetsbehandling med försäkringen?
Skönhetsbehandlingar är inte täckta av försäkringsbolag. Om du har en vanlig hälsoförsäkring som inkluderar ansiktsbehandlingar, kan det vara lämpligt att ta kontakt med ditt försäkringsbolag för att se om du är berättigad till en delvis eller hel ersättning.


Hur kan jag undvika biverkningar?

För att minimera risken för biverkningar är det viktigt att alla skönhetsbehandlingar utförs av professionella medicinska experter. Vi på Skönhetsbehandlingar Stockholm använder endast säkra och godkända produkter, så du kan vara säker på att du får den bästa behandlingen.
Det är också viktigt att man följer alla instruktioner efter proceduren för att undvika eventuella komplikationer, som till exempel att undvika att utsätta sig för direkt solljus eller ta varma bad.
Följ alltid din läkares rekommendationer innan du går vidare med någon skönhetsbehandling, och kontakta oss om du har frågor eller funderingar. Vi är här för att hjälpa dig och se till att du tar de bästa besluten för din hud.

Hur kan jag ta hand om min hud efter skönhetsbehandlingen?


Att ta hand om din hud efter skönhetsbehandlingen är viktigt för att uppnå bästa resultat. Följ alla instruktioner som lämnats av din läkare och var noga med att skydda huden mot direkt solljus.
Vi rekommenderar också att du tar hand om din hud med dagliga rutiner som innefattar ansiktsrengöring, toner, fuktcreme som passar just din hudtyp samt regelbunden applicering av solskydd. Om du är osäker på vilka produkter du bör använda, är det lämpligt att ta kontakt med våra experter som ska hjälpa dig att hitta rätt.
Vidare rekommenderar vi att man tar regelbundna pauser från skönhetsbehandlingar och att man undviker att ta för ofta/många behandlingar på kort tid. Det är viktigt att hålla sig uppdaterad, så se till att du följer dina läkares rekommendationer och instruktioner.
Vill du veta mer om hur du bäst kan ta hand om din hud? Kontakta oss idag för att få personlig rådgivning! Vi ser fram emot att hjälpa dig.

Hemligheten Bakom Fillers I Haka

Hemligheten Bakom Fillers I Haka

Att omfamna skönhet och självkänsla har blivit en integrerad del av dagens samhälle. En aspekt som har fått ökad uppmärksamhet är ansiktskonturering, och en populär metod för detta är användningen av fillers i hakan och hakspets. Denna teknik har blivit en trend bland...

läs mer
Så främjar PRP-behandling hår hårtillväxt

Så främjar PRP-behandling hår hårtillväxt

Håret är en viktig del av vår identitet och självförtroende, men för många kan hårförtunning och håravfall vara en frustrerande verklighet. Det finns många produkter och behandlingar på marknaden som lovar att återställa håret, men en innovativ och naturlig metod som...

läs mer
Skönhetsbehandlingar i Stockholm

Skönhetsbehandlingar i Stockholm

Vi erbjuder ett brett utbud av skönhetsbehandlingar i Stockholm. Vi har allt från PRP-hår, PRP-hud, Botox och fillers till dermapen och profhilo. Våra kunder är viktiga för oss och vi tar alltid tid att säkerställa att de får den bästa upplevelsen med hjälp av våra...

läs mer

Kontakta oss!

Välkommen till skönhetssalong Stockholm! Kontakta oss vid frågor & funderingar.

Telefon: 010 – 000000

E-post: Skicka epost