08 - 124 115 65

Skönhetssalong Stockholm

Vill du synas här?

Skönhetsbehandling Stockholm

Dermapen - Botox & fillers

För oss är varje kund unik.

Med kunskap, noggrannhet och kvalitet är vi redo att möta dig.

Boka tidRing oss!
Z

kvalitet

Z

noggrannhet

Z

kunskap

STRANDBERGSKLINIKEN

Våra behandlingar

Utforska vårt omfattande utbud av behandlingar inom PRP-hår, PRP-hud, Dermapen, Botox, Fillers och Profhilo. Vi erbjuder lustgas för ditt välbefinnade.

Stranbergskliniken

PRP-behandling hår

PRP-behandling för hår är en naturlig väg att sakta ned håravfall och främja hårtillväxt. Vi tillämpar enbart din egen kroppsmaterial, 100% naturligt.

Strandbergskliniken

PRP ansikte

Upplev hudföryngring genom PRP anskite – en kollagenboost som ger dig ungdomlig lyster och fasthet. Fina linjer slätas ut, hudtonen jämnas och ger ökad spänst.

Strandbergskliniken

Dermapen / Microneedling

Microneedling boostar din hud naturligt genom små, precisa nålstick som stimulerar kollagenproduktionen, jämnar ut hudton och minskar ärr.

Strandbergskliniken

Botox

Muskelavslappnande behandling som ger slätare hud genom att temporärt reducera rynkor och linjer. Kan även hjälpa mot besvärande huvudvärk samt andra spänningar.

Strandbergskliniken

Fillers

Fillers ger omedelbar volym och slätar ut rynkor för en ungdomligare och piggare utstrålning. Upplev förnyad skönhet med våra skräddarsydda fillerbehandling i Stockholm.

Strandbergskliniken

Profhilo

En behandling som återtar hudens fuktbalans, spänst och kvalitet. Åldrande minskar gradvis mängden hyaluronsyra som skyddar mot tunnhet och rynkor – något Profhilo effektivt bekämpar.

Vi ger dig en
kostnadsfri konsultation

Hör av dig till oss redan idag.

Fyll i vårt formulär och berätta vad du behöver hjälp med så återkommer vi inom 60 minuter.

Välj lustgas

Hur vill du bli kontaktad?

Vi kontaktar er inom 60 minuter.

14 + 15 =

Gratis konsultation och prisförslag!

Fyll i formuläret så kontakta vi dig inom 60 minuter.

Certifierad klinik

12 års erfarenhet

100% nöjd kundgaranti

Boka behandling som är skräddarsydd utefter ditt behov. Fyll i formuläret idag.

Vanliga frågor & svar >>

Så fungerar det >>

Vad vi kan hjälpa dig med?

Hos Strandbergskliniken i Stockholm kan vi hjälpa dig med hudvårdsbehandlingar. Upptäck vårt behandlingssortiment och få fantastiska resultat!

Få en kostnadsfri  konsultation.

Fyll i kontaktformuläret eller ring och låt oss ta ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er?

Vi hjälper dig hela vägen.

Här ser du vilka behandlingar vi erbjuder och vad som kan passa bra för just dig och dina behov. Vi erbjuder skönhetsbehandlingar, botox & fillers.

FRÅGOR & SVAR

Om våra skönhetsbehandlingar

Vad är Botox?

Botox är en injicerbar lösning som används för att slappna av överaktiva muskler. Det har bevisats minska utseendet på rynkor och fina linjer som bildas på huden med tiden. Botox kan också användas för att lösa andra hudrelaterade problem och förbättra ansiktsuttryck.

Vad är fillers?

Fillers är injektionsbehandlingar som används för att fylla ut ytor på huden som har förlorat elasticitet eller fukt. Fillers är mest användbara för att eliminera djupa linjer och rynkor samt att återställa hudens lyster och fasthet.

Vilka andra skönhetsbehandlingar erbjuder Strandbergskliniken?

Strandbergskliniken erbjuder också behandlingar som dermapen, laserhudvård, mesoterapi och peeling. Dessa skönhetsbehandlingar kan hjälpa till att reducera tecken på åldrande, som rynkor, pigmenteringar och ojämn hudton.

Hur ofta ska jag få skönhetsbehandlingar?

Det beror helt på dina mål med behandlingen och dina hudvårdsbehov. Vissa behandlingar kräver upprepning för att uppnå det önskade resultatet, medan andra bara kräver enstaka behandlingar.

Hur lång tid tar behandlingen?

Tid för behandlingar varierar beroende på vilken skönhetsbehandling du väljer. Botox- och fillerbehandlingar tar oftast mindre än en timme, medan mer omfattande processer som dermapen kan ta upp till flera timmar.

Har du frågor eller funderiungar runt våra skönhetsbehandlingar

Om du har ytterligare frågor eller önskar att boka en skönhetsbehandling på Strandbergskliniken i Stockholm, vänligen kontakta oss.

telefon: 010 – 222 22 22

Epost: info@skönhetssalongstockholm.se

Vi hjälper dig gärna att hitta ett lösning som passar för just dina önskemål och behov.
Oavsett om du vill lyfta, forma eller tonera din hy kan vi hjälpa dig att uppnå det utseende du har drömt om.

Vår team av erfarna skönhetsspecialister tar gärna sig an ditt mest personliga och komplexa problem för att hjälpa dig att uppnå dina önskemål. Låt oss hjälpa dig att skapa en unik och personlig look som du älskar. Kontakta oss idag för att boka in din konsultation!