08 - 124 115 65

Skönhetssalong Stockholm

Vill du synas här?

Om oss

Vår skönhetsklinik i hjärtat av Stockholm erbjuder expertis och skräddarsydda skönhetsbehandlingar för att framhäva din naturliga skönhet. Vårt team av erfarna och behöriga specialister strävar efter att skapa skräddarsydda lösningar som passar dina unika behov och önskemål. Välkommen till en värld av skräddarsydd skönhet hos oss.

Z

kvalitet

Z

noggrannhet

Z

kunskap

För oss är varje kund unik. Vår värdegrund har kundfokus med kvalitet, noggrannhet och kunskap som ledord.

Z

Vår skönhetsklinik

– Hur vi arbetar på Strandbergskliniken

Vi är en godkänd klinik av Stockholms miljöförvaltning och IVO gällande estetiska injektionsbehandlingar och Dermapen behandlingar.

Vi har även specialiserat oss på PRP-behandlingar av hud och hårbotten. Vi är unika i vårt erbjudande av lustgas under PRP-behandling. Lustgas ger ett ökat välbefinnande och ger en avslappande känsla vid genomförande av PRP-behandling.

Behandlignsförsäkring – Folksam 

För att säkerställa din känsla av trygghet erbjuder vi en patient- och ansvarsförsäkring via Folksam. Detta gäller specifikt för dig som genomgår en behandling hos oss, så att du kan känna dig lugn och skyddad genom hela processen.

 

 

 

Z

Varför besöka skönhetsklinik?

– Vår filosofi och hur vi arbetar 

Att må bra i vardagen är viktigt på flera plan och att unna dig själv ett besök på vår skönhetssalong i Stockholm är ett steg i rätt riktning. En avkopplande stund där du avnjuter en skönhetsbehandling eller något annat av våra olika alternativ för ett bättre välmående. Den här sortens vardagslyx gör mycket för ditt generella välmående; mer energi, ork och motivation.

Vi brukar säga att vi är våra kunders närmsta skönhetssalong i Stockholm och det handlar inte bara om salongens gynnsamma läge. Tvärtom syftar det även till det faktum att vi månar om att våra kunder ska känna sig ”hemma” och trivas hos oss. Det ska helt enkelt vara en självklarhet att ringa din närmsta skönhetssalong i Stockholm när du önskar att rå om dig själv lite extra.