08 - 124 115 65

Skönhetssalong Stockholm

Vill du synas här?

boka tid prp behandling har stockholm

Så främjar PRP-behandling hår hårtillväxt

Håret är en viktig del av vår identitet och självförtroende, men för många kan hårförtunning och håravfall vara en frustrerande verklighet. Det finns många produkter och behandlingar på marknaden som lovar att återställa håret, men en innovativ och naturlig metod som har vunnit i popularitet är PRP-behandling för hår. Denna behandling, även känd som ”vampyrbehandling”, har visat sig vara effektiv för att främja hårtillväxt och förebygga håravfall. Vi erbjuder även lustgas när du genomför PRP-behandling hos oss – för ditt välbefinnande. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation för PRP-behandling hår i Stockholm!

Vad är PRP-behandling hår Stockholm?

PRP, eller platelet-rich plasma, är en behandling som utnyttjar kroppens egna naturliga helande förmåga. Vid PRP-behandlingen tas en liten mängd blod från patientens armveck. Detta blod centrifugeras för att separera trombocytrik plasma från övriga blodkroppar. Trombocyter är kända för sin förmåga att främja läkning och tillväxt i kroppen.

När trombocytrik plasma har separerats injiceras det sedan ytligt i hårbotten med små stick. Denna process stimulerar de sovande hårsäckarna och främjar ny tillväxt. Det är en säker och naturlig behandling eftersom den använder kroppens egna resurser för att uppnå resultaten.

Varför PRP-behandling?

Det finns flera fördelar med att välja PRP-behandling för hår:

Naturlig och säker metod:

Eftersom behandlingen använder patientens eget blod finns det minimal risk för biverkningar eller allergiska reaktioner. Det är en helt naturlig process som inte innebär några främmande ämnen.

Förbättrar hårtillväxt:

PRP-behandlingen har visat sig effektiv för att öka tjockleken på befintligt hår och främja tillväxt av nytt hår. Det är särskilt användbart för personer med androgen alopeci, den vanligaste formen av ärftligt håravfall.

Snabb läkning:

PRP-behandlingen påskyndar läkningsprocessen och kan vara en utmärkt komplement till hårtransplantationer. Den minskar risken för infektion och främjar snabbare återhämtning.

Användbar för skäggväxt:

PRP-behandlingen är inte bara för huvudhår. Om du drömmer om att få en fylligare skäggväxt kan PRP-behandlingen hjälpa till med detta också.

Perfekt med PRP-behandling efter hårtransplantation:

Många patienter väljer att genomgå PRP-behandling för hår efter en hårtransplantation. Detta beror på att PRP-behandlingen främjar snabbare läkning och minskar inflammation. Det kan bidra till att transplantatet etableras mer effektivt och ger bättre resultat.

Vi erbjudande lustgas under PRP-behandling

För att göra din upplevelse ännu mer bekväm och avslappnad erbjuder vi även möjligheten att använda lustgas under PRP-behandlingen. Lustgas är en säker och mild sederingsteknik som kan minska eventuell oro eller obehag under ingreppet. Detta är ett alternativ för patienter som vill känna sig avslappnade och lugna under behandlingen.

Lustgasen administreras genom en bekväm andningsmask och ger en känsla av eufori och avkoppling. Den har snabba effekter och eliminerar de flesta obehagliga känslor. Eftersom lustgasen snabbt försvinner från kroppen kan du också återgå till dina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen utan några resteffekter.

Vi förstår att varje patient har unika behov och önskemål, och därför erbjuder vi möjligheten att använda lustgas för att anpassa din PRP-behandlingsupplevelse enligt dina preferenser. Om du är intresserad av att använda lustgas under din PRP-behandling, tveka inte att diskutera detta med oss under din konsultation. Vi är här för att skräddarsy din behandling och säkerställa att du känner dig helt avslappnad och nöjd med resultatet.

PRP-behandling pris – vad kostar det?

Vår PRP-behandling för hår kostar 3900 kronor per session, men om du väljer tre behandlingar kan du dra nytta av ett förmånligt pris på 10900 kronor. Antalet behandlingar som krävs varierar beroende på ditt önskade resultat, och vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en skräddarsydd behandlingsplan som passar dina behov och mål. Det är alltid en bra idé att boka en konsultation med en specialist för att diskutera dina individuella behov och få en exakt uppskattning av kostnaderna.

Konsulation för skräddarsytt upplägg 

PRP-behandling för hår är en lovande metod för att främja hårtillväxt och förebygga håravfall. Denna skönhetsbehandling: PRP-behandling hår är ett naturligt tillvägagångssätt att återfå går utan att behöva använda kemiska produkter eller kirurgiska ingrepp. Om du funderar på att prova PRP-behandlingen, tveka inte att boka en konsultation med en specialist. Vi kommer att kunna bedöma dina individuella behov och skapa en behandlingsplan som är skräddarsydd för dig. Med PRP-behandlingen kan du återfå ditt vackra hår och självförtroende på ett säkert och effektivt sätt.

 

Hemligheten Bakom Fillers I Haka

Hemligheten Bakom Fillers I Haka

Att omfamna skönhet och självkänsla har blivit en integrerad del av dagens samhälle. En aspekt som har fått ökad uppmärksamhet är ansiktskonturering, och en populär metod för detta är användningen av fillers i hakan och hakspets. Denna teknik har blivit en trend bland...

läs mer
5 frågor och svar om skönhetsbehandlingar

5 frågor och svar om skönhetsbehandlingar

Vi på Skönhetsbehandling i Stockholm på skönhetsklinik är specialiserade inom området skönhet & hälsa och har ett brett utbud av behandlingar inom hudvård och injektionsbehandlingar. Vi har samlat information om de vanligaste frågorna som vi får från våra kunder:...

läs mer
Skönhetsbehandlingar i Stockholm

Skönhetsbehandlingar i Stockholm

Vi erbjuder ett brett utbud av skönhetsbehandlingar i Stockholm. Vi har allt från PRP-hår, PRP-hud, Botox och fillers till dermapen och profhilo. Våra kunder är viktiga för oss och vi tar alltid tid att säkerställa att de får den bästa upplevelsen med hjälp av våra...

läs mer

Kontakta oss!

Välkommen till skönhetssalong Stockholm! Kontakta oss vid frågor & funderingar.

Telefon: 010 – 000000

E-post: Skicka epost