Tjänster

Tjänster

Hos oss kan du bland annat få semi-permanent makeup. Att permanenta makeup har många fördelar. Dels är det perfekt för dig som vill spara tid på din dagliga sminkning och vill kunna få mer tid över för annat. Men framförallt är det ett alternativ om du vill kunna bada och duscha utan att ditt smink försvinner. Konsultation, du kommer träffa en specialist för att få all hjälp du behöver inför ditt val av behandling. Formen och färgen anpassas efter varje kunds ansikte.

Vill du boka en tid hos oss?

Fixera sminket en gång för alla

Är du trött på att fylla i dina ögonbryn för hand varje dag och irriterad över att de alltid blir olika för varje gång du sminkar dem? I så fall kan du behöva en ögonbrynsfärgning. Det ger dig inte bara tid över till annat, du slipper dessutom oroa dig för att allt ditt ögonbrynssmink försvinner om du spenderar en heldag på stranden eller i badhuset.

Det finns många skönhetssalonger i Stockholm och JS Beauty Treatments är en av dem. Hit kan du komma och få ett smink som håller i många månader och i vissa fall till och med år. Vi kan erbjuda olika typer av semi-permanent smink som kallas kosmetisk pigmentering. Även om resultatet inte är permanent, så håller det väldigt länge. I snitt brukar olika typer av kosmetisk pigmentering hålla i ungefär ett år. Men hur länge man behåller sitt ”smink” beror mycket på vilken hudtyp man har och i vissa fall kan behandlingen hålla upp till två år. Fetare hudtyper förlorar sin kosmetiska pigmentering snabbare än en torr hudtyp. En kosmetisk pigmentering ersätter dock inte en sminkning, men kan komplettera sminket och göra att du får ett mer naturligt och estetiskt utseende även utan smink.

Ge bort en skönhetsbehandling

Många vill gärna ha ett smink som håller bättre, men långt ifrån alla har råd att skaffa det. Att ge bort en skönhetsbehandling till någon är en perfekt present för unga och gamla. Varför inte ge det till en tonåring? Det kan bidra till att den får lite bättre självförtroende då många tonåringar är osäkra över sitt utseende. Även äldre som vill få ett naturligare utseende kan gynnas av en skönhetsbehandling. Med andra ord är det en perfekt present att ge bort till någon som skulle bli glad över att få det gratis.